Mačke

macke_vrecica

Pakovanje za mačke je prilagođeno navikama mačaka i veličinom frakcija drveta pomaže prilagodbi mačaka na novu prostirku. Mačke se teško navikavaju na nove vrste prostirki, te će onima koje su navikle na pijesak biti potreban određeni period privikavanja (2-3 dana).

Jednom kad priviknete mačku na EQ-Bedding Pellet moći ćete koristiti novi način držanja kućnih ljubimaca. Pakovanje za mačke se kod kupaca pokazalo kao najtrajnija prostirka (do dva mjeseca) te time i prostirka s kojom imate najmanje posla. Nikad nema neugodnog mirisa, a sve što morate napraviti je vaditi i baciti izmet te jednom dnevnom promiješati, ili protresti posudu za nuždu.

 

 

 

 

Sastav: drveni otprašeni peleti, lavanda, neven, matičnjak, kadulja, lovor, mješavina bilja.

 

Korištenje:

Cijeli sadržaj istresti u pusudu za obavljanje nužde. U pelete usipati 1,5 dl obične vode. Pričekati dok se peleti raspadnu u finu piljevinu. S površine piljevine kupiti izmet i baciti ga u smeće. Urin se smjesta razgradi u piljevini te na njega ne morate obraćati pažnju. Nakon uporabe pelete staviti u hrpu u vrtu i ostaviti da se kompostiraju, dok masa ne dobije crnu boju.